[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.3.4″][et_pb_fullwidth_header _builder_version=”4.3.4″ background_color=”#47634f” hover_enabled=”0″]
SVEIKO MAISTO INTEGRAVIMAS VAIKO KASDIENYBĖJE
[/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_text _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″]
NEMOKAMAS sveiko maisto gamybos užsiėmimų ciklas rajono ugdymo įstaigų specialistams (technologijų, pradinių klasių mokytojams, ikimokyklinių įstaigų grupių auklėtojams) su maisto technologe Raminta Bogušiene
Laikas | Tema |
10-12 d. 15 val. | Sveikos mitybos pagrindiniai principai, vaikų mitybos ypatumai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija. |
10-19 d. 15 val. | Sveikų maisto produktų pasirinkimas, ženklinimo etikečių analizė, vaikams rekomenduojami ir draudžiami produktai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija. |
10-26 d. 15 val. | Sveiko maisto gamybos ypatumai, vaikų mėgstami patiekalai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija. |
10-31 d. 15 val. | Praktinės užduotys, žinių įtvirtinimas praktiškai. Sveiko maisto praktinis gaminimas ir degustacija. |
- Vyks adr. J. Basanavičiaus g. 7, Jonava (Jonavos rajono švietimo pagalbos tarnyba, 112 kab.)
- Registracija tel. 8 684 13389 (vietų skaičius ribotas).
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.3.4″][et_pb_image src=”https://www.jonavavsb.lt/wp-content/uploads/2022/10/Įtraukti-paanaštę-4.png” _builder_version=”4.3.4″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]